SIBEL

Master Pilates-instructeur
Oprichtster Cool Charm Pilates
Programmadirecteur

Sibel is expert en meester in Pilates, gecertificeerd Peak Pilates Instructor, met een gedetailleerd oog in het lezen van menselijke lichamen. Ze is zeer gepassioneerd door het transformeren van elk lichaam. Het zit in haar aard om choreografieën te creëren en steeds unieke Pilates-trainingen te ontwerpen voor Cool Charm Pilates.

Ze traint beginners, halfgevorderde en gevorderde pilatesstudenten op Reformer-, Tower-, Chair-, Barrel-, Mat- en Cadillac-apparaten. Haar stijl van lesgeven is steeds onderbouwd door een sterke kennis van techniek, anatomie en plezier.

In haar lessen wordt je steeds op een veilige manier uitgedaagd, omdat ze goed kan inschatten waar je grenzen liggen. In privé sessies concentreert ze zich op je individuele behoeften om je lichaam te versterken, of om je lichaam om te vormen tot een nieuwe jou.

PPC Level 1, Level 2

2019: Spiraldynamik® and Pilates – Miami

2019: A Day With The Masters – Miami

2019: PES Miami Florida

2019: Cancer Awareness Recovery Exercise System-Kathy Corey Pilates

2020: PPC Level 3: in preperation

AGNES

Lead Pilates-instructeur

Mede-oprichtster Cool Charm Pilates

Agnes is de leidende Pilates-instructeur bij Cool Charm Pilates, gecertificeerd door Peak Pilates. Zij is de creatieve en inspirerende bron van Cool Charm Pilates.

Ze geeft les in alle niveaus op Reformer, Tower, Chair, Barrel en Mat. Haar manier van lesgeven is steeds gebaseerd op gedetailleerde Pilates-technieken. In haar klas voel je energie, verbeeldingskracht, precisie, glorie en gratie om je lichaam en geest op een totaal nieuwe manier aan het bewegen te krijgen.

LOCATIE

GENK

RISSTRAAT 10
3600 GENK

CONTACT

+32 487 73 71 54
INFO@COOLCHARMPILATES.COM

2020 All Rights Reserved Cool Charm Pilates