Team 2019-07-15T17:21:51+00:00
MEET THE TEAM
SIBEL

FOUNDER OWNER
&
PILATES INSTRUCTOR

Je hebt variërende toffe jobs gehad in automotives, financiën en furniture design, en je bent een drukke mama van twee lieve charming meisjes. Maar wat precies heeft je aangezet tot het opstarten van Cool Charm Pilates?

Inderdaad zeer leuke jobs! Gelukkig heb ik ingezien dat jarenlang bureauwerk een tol begon te eisen van mijn lichaam. Ik kreeg rugklachten en verkoos om met Pilates te starten. Na mijn eerste pilatesles was ik meteen overtuigd! Ik ondervond hoe mijn lichaam sterker werd, en hoe mijn rugklachten langzamerhand verdwenen.

Ik besloot om me te specialiseren in Pilates met intensieve opleidingen en zo begon ik thuis privélessen te geven.

Mijn doel werd om van mijn passie mijn beroep te maken, en deze passie mee te geven aan anderen. Cool Charm Pilates studio was born…


Super inspirerend! En over wat ben je dan het meest enthousiast met Cool Charm Pilates?

Het geeft me veel voldoening om te zien hoe de mensen positief evolueren na enkele sessies en ook beginnen te geloven in de kracht en resultaten van Pilates. Ik vind het geweldig hoe er met Pilates een unlimited positieve energie en plezier opgebouwd kan worden, zoals het na-effect van love at first sight. Het hele concept van Cool Charm Pilates focust zich net daarop. Cool Charm Pilates creëert een unieke kijk op Pilates en een creative hub waar er veel te ontdekken is voor energie, rust en inspiratie – be cool, be charm.


Kun je ons wat meer vertellen over je Pilates stijl?

Mijn stijl is om de waarden van classical pilates over te brengen in een modernere touch zonder af te doen aan deze waarden. Mijn keywords zijn body, mind en spirit. Deze probeer ik te integreren in iedere sessie op de tempo van mijn Cool Charm klanten zodat zij het op een natuurlijke wijze kunnen overbrengen in hun dagelijkse leven.

AGNES F.

CO-FOUNDER & PILATES INSTRUCTOR

Agnes F. brengt haar jarenlange ervaring in de modewereld naar Cool Charm Pilates. 

Gucci, Michael Kors en Dolce & Gabbana zijn de top modebedrijven waar ze heeft meegespeeld vanuit Milaan en New York.

Risstraat 10, 3600 Genk

Hou contact en join us.